Кількість
|
Вартість
|
||
|
Японський кухонний ніж для чистки овочів серії TAISHI з лезом 10 см підходить для щоденного використання на професійній або домашній кухні, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження.
В основі ножа високоякісна 3-шарова нержавіюча сталь VG10 (кобальт, молібден, ванадій) із хвилястим візерунком KATANA, який чітко вимальовується на лезі.
Ніж має дуже гостру ріжучу кромку, симетричний кут заточки складає 12 °. Твердість леза – 63 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності поварського ножа.
Ідеально відполірована чорна рукоятка кухонного ножа Yaxell TAISHI виготовлена з екологічно чистої деревини чорного буку та схвалена ЄС за регламентом безпечності харчових продуктів.
Ніж із серії TAISHI легко впізнати завдяки оригінальному візерунку, який утворюється в результаті ударів японським молотом Тсушіме. Крім декоративного ефекту такі поглиблення на лезі мають ще й функціональну особливість. Вони служать своєрідними повітряними капсулами, завдяки чому продукти не прилипають до леза ножа.
Yaxell TAISHI – гідна серія японських ножів з дамаської сталі.